MENU

titel-over-ons.jpg

Prik met een rietje, een FEESTJE van herkenning !!!
Zat jij vroeger altijd met je neus op een vergrootglas? Druk bezig misschien met het ontleden van een insect? Of was je meer een ‘alle ballen in de lucht’ circuskind?

Nostalgisch speelgoed van alle tijden vind je hier.

Het speelgoed waar je als kind mee speelde staat in je geheugen gegrift. Het is altijd erg leuk om die goede herinneringen ook weer door te geven aan jouw kinderen! Prik met een rietje verkoopt deze speelgoedklassiekers.

Onze winkel is gevestigd in de Bilt, maar we verkopen nu ook een heleboel spulletjes via deze webshop! Hier verkopen we uniek speelgoed dat vaak moeilijk  te vinden is. Echte klassiekers en nostalgisch speelgoed dat je meeneemt naar die tijd van toen. Ook hebben we mooie multiculturele poppen: Aziatisch poppen, Zuid Amerikaanse poppen,  Afrikaanse, Antilliaanse en negroïde poppen. Kortom poppen uit alle windstreken met donkere of getinte huid. Leuk voor adoptiekinderen, maar natuurlijk ook voor Nederlandse kindjes. 

Bij de ansichtkaarten hebben we o.a. een zeldzame serie van Pippi Langkous kaarten.

Maar we hebben ook leuke maffe dingetjes, zoals opwindfiguurtjes, vonkenwiel, gekke gummetjes etc. Allemaal met een knipoog naar vroeger, maar vaak wel aangepast aan deze tijd. Dus minder ouderwets, maar wel nog steeds super cool en met een hoop herinneringen.

In onze winkel in De Bilt verkopen we ook veel gebruikt speelgoed, het gaat om mooi speelgoed van goede merken en in een goede staat, bijvoorbeeld: PLaymobil, lego, mooi houten speelgoed, kinderboeken en nog veel meer. Hiervoor zal je wel naar De Bilt moeten komen, want die staan niet op de site! Tot ziens dus!

De nostalgie prikt er vanaf en we drinken door een Rietje!
Veel plezier in onze webshop.

© 2011 - 2018 Prik met een rietje - Speelgoed Klassiekers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel