MENU

titel-de-winkel.jpg

EInd februari gaan we stoppen met de winkel, tot die tijd is alles in de winkel voor de helft van de prijs! Dus kom nog snel even langs voor een laatste bezoek en pak je voordeel, wij willen er vanaf, dus je maakt ons ook blij, win/win ;-)

 Speelgoedwinkel Prik met een rietje is gelegen in het oude dorp van  De Bilt. Het is een winkeltje waar je vrolijk van wordt. De kreet "Dat had ik vroeger ook" is hier veel gehoord. We zijn gespecialiseerd in nostalgisch speelgoed, de echte speelgoed klassiekers van toen en nu, maar ook in duurzaam speelgoed van gerecycled plastic bijvoorbeeld, of duurzaam geteeld hout.

Naast nieuw verkopen we ook heel veel gebruikt speelgoed. Mensen herkennen dingen van vroeger en vliegen terug in de tijd. Je moet denken aan: Playmobil, Lego, puzzels, spelletjes, kinderboeken, Fisher-Price, houten speelgoed, loopfietsjes,  driewielers en nog veel meer... Alles is altijd schoon en kompleet! Zoek je iets uit je jeugd en is het niet meer te krijgen? Grote kans dat wij het voor je hebben!

Maar zoals al gezegd is er ook veel nieuw speelgoed bij ons te vinden! Multiculturele poppen, Pippi Langkous spulletjes, technisch speelgoed, speelgoed om de natuur mee in te trekken, blikken speelgoed, muziekdoosjes, duurzaam plastic speelgoed, uitdeelcadeautjes en ga zo maar door... Speelgoed waar echt mee gespeeld wordt, wat het kind uitdaagt en wat interessant blijft.

Omdat we een kleine zelfstandige zijn kunnen we snel van  assortiment wisselen, dit heeft als voordeel dat we goed op de  seizoenen en de vraag in kunnen  spelen. Bovendien hebben we er een sport van gemaakt om bij een groot  aantal groothandels de prijzen en de kwaliteit te vergelijken om zo goed mogelijk in te kunnen kopen.
 Daardoor kunnen wij zeer scherpe prijzen handhaven, dit vinden wij  samen met de kwaliteit erg belangrijk.

 

Openingstijden:

vrijdag en zaterdag 10:00 tot 17:00 uur.          

Adres:
Burg.De Withstrat 28
3732EL De Bilt

tel. 030-2621136

U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren!

Via deze link komt u in een virtuele tour door onze winkel: https://goo.gl/maps/QE6ngVPhW7F2


 

© 2011 - 2018 Prik met een rietje - Speelgoed Klassiekers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel