titel-over-ons.jpg

Prik met een rietje, een FEESTJE van herkenning !!!

Zat jij vroeger altijd met je neus op een vergrootglas? Druk bezig misschien met het ontleden van een insect? Of was je meer een ‘alle ballen in de lucht’ circuskind?

Vroeger was niet alles beter, maar het speelgoed wel. Het speelgoed waar je als kind mee speelde staat in je geheugen gegrift. Het is altijd erg leuk om die goede herinneringen ook weer door te geven aan jouw kinderen! Prik met een rietje verkoopt deze speelgoedklassiekers.

Onze winkel is gevestigd in de Bilt, maar we verkopen nu ook een heleboel spulletjes via deze webshop! Hier verkopen we uniek speelgoed dat vaak moeilijk  te vinden is. Echte klassiekers en nostalgisch speelgoed dat je meeneemt naar die tijd van toen. Ook hebben we unieke poppen van verschillende nationaliteiten, Aziatisch poppen, Zuid Amerikaanse poppen en Afrikaanse poppen, leuk voor adoptiekinderen, maar natuurlijk ook voor Nederlandse kindjes. 

Bij de kaarten hebben we o.a. een zeldzame serie van Pippi Langkous kaarten.

Maar we hebben ook leuke maffe dingetjes, zoals opwindfiguurtjes, vonkenwiel, gekke gummetjes etc. Allemaal met een knipoog naar vroeger, maar vaak wel aangepast aan deze tijd. Dus minder ouderwets, maar wel nog steeds super cool en met een hoop herinneringen.

En dan natuurlijk het blikken speelgoed, deze zijn natuurlijk wel uit grootmoeders tijd maar nog altijd erg leuk. Het blikken speelgoed dat wij verkopen zijn allemaal reproducties, dus niet écht oud, maar net zo leuk!Prik met een Rietje heeft een standpunt:
Al ons speelgoed is mechanisch, dus niks werkt op batterijen!
De nostalgie prikt er vanaf en we drinken door een Rietje!
Veel plezier in onze webshop.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief